Wall Street a închis miercuri în creştere puternică – 03.03.2022

Wall Street a închis miercuri în creştere puternică - 03.03.2022

[ad_1]

Acţiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacţiile de miercuri în creştere puternică, în ciuda creşterii continue a preţurilor petrolului, pe fondul intensificării conflictului dintre Rusia şi Ucraina, informează news.ro.

Dow Jones Industrial Average a crescut cu aproape 2%. S&P 500 cu 2,1%, în timp ce Nasdaq Composite a avansat cu 1,9%.

Câştigurile au inversat efectiv pierderile din sesiunea de marţi. A fost creştere largă, cu aproape toate cele 30 de acţiuni membre ale indicelui Dow în creştere.

Acţiunile Caterpillar au crescut cu peste 5%, în timp ce titlurile Intel au urcat cu 4,4%, iar Goldman Sachs cu 2,8%.

“Cred că există o oarecare uşurare că datele economice din SUA continuă să rămână solide. … Este un conflict între incertitudinile continue, dar fundamentele interne sunt solide,” a spus Angelo Kourkafas, strateg de investiţii la Edward Jones.

“Cu piaţa în scădere cu aproximativ 10%, aproximativ, pe teritoriul de corecţie, şi evaluările s-au normalizat, există un anumit sprijin. Dar situaţia rămâne foarte fluidă, ceea ce înseamnă că va continua probabil să fluctueze înainte şi înapoi”, a adăugat Kourkafas.

Fluctuaţiile au venit pe măsură ce preţurile petrolului au crescut, bazându-se pe o mişcare masivă din sesiunea anterioară.

Contractele futures pentru West Texas Intermediate s-au tranzacţionat până la 112,51 dolari pe baril miercuri dimineaţă, înainte de a reduce câştigurile la aproximativ 111 dolari pe baril.

Acţiunile Chevron au crescut cu peste 3%.

În Europa, indicele paneuropean a urcat cu 0,9%, DAX al bursei din Frankfurt cu 0,7%, CAC 40 al Bursei din Paris cu 1,6%, uar FTSE 100 al bursei din Londra cu 1,4%.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.