[ad_1]

Amazon va închide toate librăriile fizice Amazon Books, precum şi magazinele Amazon 4-star şi Amazon Pop Up, care vând o varietate de produse electronice şi alte articole, informează news.ro.

Închiderile afectează 68 de magazine din SUA şi Marea Britanie, a spus Amazon. Datele de închidere vor varia în funcţie de locaţie, iar Amazon îi va ajuta pe angajaţii afectaţi să găsească roluri în altă parte a companiei.

Lucrătorii care optează să nu rămână în companie vor primi indemnizaţie, a spus Amazon.

Ştirile despre închiderea magazinelor au fost publicată pentru prima dată de Reuters.

Amazon a lansat treptat o serie de concepte concrete, de la supermarketuri la magazine cu amănuntul care oferă electronice marca Amazon, cum ar fi tabletele Fire şi difuzoarele inteligente Echo.

Magazinele 4-star, în special, au încercat să îmbine operaţiunile Amazon în magazin şi offline, prezentând produsele cele mai vândute în magazinul său web.

Dar unitatea de magazine fizice a Amazon a avut un decalaj considerabil al afacerii sale de vânzare cu amănuntul în ultimii ani.

Magazinele fizice, care includ magazinele Whole Foods şi Fresh, au înregistrat vânzări mai mici în 2021 decât în ​​2018.

Amazon îşi reduce amprenta fizică în comerţul cu amănuntul după ce înregistrat cea mai lentă rată de creştere din orice trimestru începând din 2001.

Acţiunile Amazon au scăzut cu peste 8% în acest an, iar anul trecut au consemnat cea mai slabă performanţă comparativ cu celelalte mari companii de tehnologie.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.