[ad_1]

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc astăzi, în şedinţă comună pentru a adopta o declaraţie politică cu privire la situaţia din Ucraina, a declarat preşedintele Senatului, liderul liberal Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

“Am discutat azi-dimineaţă cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi vom avea plen reunit astăzi, la o oră pe care o vom anunţa, pentru a adopta o declaraţie politică pe tema situaţiei din Ucraina. Trebuie să fie cât mai repede acest plen”, a precizat Cîţu.

El a subliniat că întreaga clasă politică trebuie să acţioneze “ferm” în contextul războiului din Ucraina.

“Este clar că trebuie să arate că toată clasa politică din România acţionează ferm în acest război, această invazie a Rusiei în Ucraina, dar trebuie să venim şi cu soluţii şi aici Parlamentul României, şi în discuţia pe care am avut-o cu preşedintele României, săptămâna trecută, este gata, în momentul în care este nevoie, să modificăm în legislaţie pentru a permite (…) să modificăm ceva în domeniul umanitar. Parlamentul României este gata să treacă orice astfel de legislaţie în regim de urgenţă ca (…) să fie totul aplicat legal chiar şi în ceea ce priveşte sancţiunile”, a precizat Cîţu. 

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.