[ad_1]

Premierul Nicolae Ciucă a avut, sâmbătă, o convorbire telefonică cu prim-ministrul canadian, Justin Trudeau. Cei doi au discutat despre situaţia din Ucraina şi au subliniat nevoia de a oferi sprijin refugiaţilor ucraineni, informează news.ro.

“Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o convorbire telefonică cu premierul canadian, Justin Trudeau. Cu această ocazie, a fost analizată situaţia din Ucraina, în urma agresiunii militare ruse. Cei doi prim-miniştri au subliniat nevoia de a oferi sprijin refugiaţilor ucraineni, fiind necesare coordonarea eforturilor la nivel internaţional”, a transmis, sâmbătă, Guvernul.

Sursa citată a precizat că, în cadrul dialogului, au fost evaluate măsurile luate la nivelul NATO pentru întărirea Flancului Estic al Alianţei Nord-Atlantice.

“Premierul român a transmis omologului canadian mulţumiri pentru misiunile de aparare a spaţiului aerian al României derulate de aviaţia canadiană, sub egida NATO. Rolul important al comunităţii de români din diaspora canadiană a fost reliefat de ambele părţi, ca fiind de natură să contribuie la întărirea relaţiilor dintre cele două ţări”, a mai transmis Executivul.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.