[ad_1]

Actualizare 11:30 – Dimitri Medvedev: “Eliminarea Rusiei din Consiliul European este o oportunitate pentru a reintroduce pedeapsa capitală pentru anumite crime”

Moscova – Moscow Times – 26.02.2022 – Suspendarea Rusiei din Consiliul Europei este o “ocazie bună” de a lua în considerare reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infracţiuni grave, a declarat, în această dimineaţă, fostul preşedinte rus, Dmitri Medvedev.

Medvedev, aflat acum în funcţia de adjunct al şefului Consiliului de Securitate al Rusiei, a propus şi naţionalizarea activelor ruseşti ale companiilor situate în “ţări neprietenoase” şi a spus că sancţiunile asupra economiei ruse nu vor schimba nimic.

Melitopol – Tass – 26.02.2022 – Trupele ruseşti, primite cu steaguri în oraşul ucrainean Melitopol

Forţele ruse care au intrat în Melitopol, nu au întâmpinat rezistenţă în timpul operaţiunii care vizează demilitarizarea Ucrainei, a declarat ministerul rus al Apărări.

“În ziua de 26 februarie, după o aterizare amfibie în apropierea localităţii Azovskoye (Ucraina), unităţile ruseşti erau în marş, şi au intrat în Melitopol, fără a întâmpina nicio rezistenţă. Locuitorii Melitopolului au salutat trupele ruse care se deplasau în jurul oraşului. Unii cetăţeni în vârstă au ieşit în stradă fluturând steaguri roşii”, a spus ministerul apărării.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.