[ad_1]

Într-o scrisoare, semnată de 37 dintre colegii săi republicani din cadrul Congresului, reprezentantul Texasului Dr. Ronny Jackson avertizează că “declinul mental şi uitarea preşedintelui Biden au devenit mai evidente în ultimii doi ani” şi îl îndeamnă pe bărbatul în vârstă de 79 ani să facă un test de aptitudini cognitive (la fel cum a făcut fostul preşedinte Donald Trump), potrivit ZeroHedge.

“Colegii mei şi cu mine îi cerem din nou preşedintelui Biden să fie supus imediat unui examen formal de screening cognitiv, cum ar fi Evaluarea Cognitivă de la Montreal”, a precizat Dr. Ronny Jackson.

“În calitate de fost medic pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite, ştiu ce este nevoie mental şi fizic pentru a îndeplini sarcinile de comandant şef şi şef de stat”, a declarat Dr. Ronny Jackson, care a servit ca medic la Casa Albă pentru foştii preşedinţi George W. Bush, Barack Obama şi Donald Trump.

“Joe Biden mi-a demonstrat continuu mie şi lumii că ceva nu este în regulă. Poporul american merită să aibă încredere absolută în capacitatea cognitivă a preşedintelui lor”, a adăugat acesta.

De asemenea, Dr. Ronny Jackson nu este singurul îngrijorat, deoarece un sondaj recent realizat de publicaţia Politico a constatat că 48% dintre americani cred că preşedintele nu este “apt din punct de vedere mental” să-şi facă treaba.

38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil

Sursă: ZeroHedge

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.