[ad_1]

Ministrul Familie, Gabriela Firea, a reacţionat, astăzi, la propunerile liderului PNL, Florin Cîţu, privind reducerea TVA, afirmând că atunci când social-democraţii au avansat această variantă în coaliţie pentru TVA la energie, liberalii au respins-o. “S-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră”, potrivit Digi24.

Întrebată despre modul în care apreciază activitatea ministrului Energiei, Firea a spus că îşi doreşte o mai bună comunicare între miniştri şi acceptarea soluţiilor propuse.

“Mi-aş fi dorit o mai bună comunicare între noi şi acceptarea soluţiilor cu care am venit. Din păcate, s-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră pentru că astăzi vedeam pe internet propuneri de scădere a TVA-ului. Noi când am propus scăderea TVA-ului la energie partenerii noştri nu au fost de acord, acum se propune scăderea TVA la toate produsele”, a spus Firea.

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat că a văzut şi propunerea de scădere a CAS, avansată de preşedintele PNL. “Noi, când am propus pentru construcţii, ni s-a spus că afectează Pilonul II”, a explicat Firea.

Preşedintele PNL Florin Cîţu a avut astăzi o postare pe Instagram în care avansează reducerea TVA şi a contribuţiilor, printre care reducerea CAS, ca soluţii pentru creşterea veniturilor cetăţenilor.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.