[ad_1]

În urma verificărilor efectuate ieri, ANPC a anunţat că va face adresă pentru a fi reevaluată clasificarea Hotelului Radisson Blue, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a extins verificările la camerele Hotelului Radisson Blue din Bucureşti şi pe 11 februarie 2022, pentru a vedea modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor de către operatorul economic S.C. Nemo Investement Vehicle S.A., deţinătorul acestuia, dat fiind cele constatate cu o zi în urmă, în unitatea de cazare de 5 stele.

Au fost controlate alte 94 de camere, la 46 dintre ele înregistrându-se nereguli importante, respectiv, la aproape jumătate din totalul celor verificate în aceeaşi zi.

” Altă zi, altă stea care cade. Dacă o ţinem tot aşa, ajungem să aducem stele de pom de iarnă, de acasă. Este de toată jena! Vom face adresă către autorităţile competente, pentru a fi reevaluată clasificarea acestui hotel, poate va rămâne cu o stea şi jumătate. Restul le va găsi pe cer, în prima noapte senină”, a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

În urma verificărilor, comisarii ANPC au aplicat încă o amendă contravenţională, în valoare de 10.000 lei, şi au dispus oprirea temporară a prestarii serviciilor pentru cele 46 de camere cu deficienţe, până la remedierea acestora.

Neregulile constatate de către comisarii ANPC au fost existenţa unor pereţi murdari precum şi utilizarea unor piese de mobilier cu porţiuni exfoliate, pătate sau rupte, menţionează sursa citată.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.