[ad_1]

Lanţul de restaurante Hercule, fondat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, a avut încasări de 1.2 milioane euro în 2021 şi începe expansiunea în ţară, având în plan să deschidă cel puţin opt noi restaurante până la finalul anului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pentru 2022, lanţul de restaurante de tip fast food estimează încasări de 2 milioane euro şi un număr de aproximativ 200.000 de consumatori care vor cumpăra preparatele Hercule, în creştere faţă de anul 2021.

“2022 va fi anul Hercule! Cifrele de anul trecut ne arată o creştere la nivelul vânzărilor, trendul fiind unul ascendent. Ne dorim să satisfacem cerinţele clienţilor noştri şi tocmai din acest motiv avem în plan să ne extindem în toată România şi să deschidem cel puţin opt noi restaurante anul acesta. Având în vedere estimările noastre de business şi planurile pe termen scurt, în anul 2024 vom ajunge la 20 de restaurante Hercule în toată ţara”, a spus Ştefan Mandachi, fondatorul Hercule.

În prezent, lanţul de restaurante Hercule are în total trei locaţii deschise, în Bacău, Ploieşti şi Vaslui, şi numără aproximativ 40 de angajaţi. Dintre cele trei restaurante, două sunt în sistem de franciză.

Materia primă folosită pentru prepararea tuturor produselor Hercule este atent selecţionată, carnea provenind de la producători români. Sosurile sunt făcute după reţete tradiţionale din Grecia, iar murăturile sunt murate în saramură din Bucovina.

Ştefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a fondat şi lanţul de restaurante Spartan, a mai declarat că obiectivul Hercule pentru următorii trei ani este să ajungă la un milion de preparate vândute în România: “Ne dorim să creştem, ne dorim să fim prezenţi în fiecare colţ al ţării, iar obiectivul nostru clar este să ajungem la un milion de preparate vândute până în 2024”.

Lanţul de restaurante Hercule caută parteneri francizaţi, alături de care să continue dezvoltarea afacerii pe plan local. Taxa de franciză pentru deschiderea unui nou restaurant sub brandul Hercule este de 7.500 de euro, iar amortizarea investiţiei iniţiale se face între 18 şi 24 luni de la deschidere.

[ad_2]

Source link

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.